Hulp aanbieden

De Haarlem-Sjopper valt onder de noemer ‘aanvullend sociaal vervoer’. Ouderen worden geacht zelfredzaam te zijn in een tijd van snoeiharde bezuinigingen in de ouderenzorg. Bezuinigingen die ertoe leiden dat ouderen niet meer in staat zijn op een veilige manier zelfstandig een dagje naar familie, vrienden of de weekmarkt te gaan. Bezuinigingen die ertoe leiden dat ouderen in een sociaal isolement terechtkomen. Het vangnet van goede begeleiding en het behouden van zelfstandigheid valt weg, waardoor er voor ouderen niets anders opzit dan maar thuis te blijven.
 
Elk nieuw project vraagt om enthousiaste vrijwilligers. Ook de Haarlem-Sjopper heeft heel wat helpende handjes nodig. Bijvoorbeeld mensen die op de bus willen! Maar ook voor het onderhoud zoeken we mannen en vrouwen die de stichting Haarlem-Sjopper een warm hart toedragen.
Als u:

  • Tussen de 26 en 75 jaar bent;
  • Minimaal twee jaar in het bezit van rijbewijs B bent;
  • Een rustige en veilige rijstijl weet te garanderen;
  • Klantvriendelijk, enthousiast en dienstverlenend bent;
bent u de uitgelezen persoon voor onze stichting. Neem dan contact met ons op. 
Ook voor Stichting Haarlem-Sjopper geldt dat vele handen, licht werk maken. Niet zomaar werk, maar het bijdragen aan passie van een grote groep mensen. Samen maken we onze generatie weer springlevend. De Haarlem-Sjopper verbindt, enthousiasmeert en draagt zorg bij aan zelfstandigheid.

Reglement voor chauffeur en begeleid(st)er

Ons ondersteunen?

U kunt ons ondersteunen door een donatie te doen.

Deel hier uw bijdrage
Uw hulp aanbieden?

Wilt u de ouderen uit Haarlem een helpende hand bieden?

Wordt vrijwilliger
Deelnemen / lid worden?

Als alles helder genoeg is en u wilt lid worden, klik op onderstaand knop

Nu aanmelden
Vragen?

Neem contact met ons op via de contact pagina.

Naar contact pagina