Wie zijn wij?Onze doelstelling:

Onder de noemer ‘aanvullend sociaal vervoer’ is de stichting Haarlem-Sjopper in het leven geroepen om de meest kwetsbare bevolkingsgroep een productieve, sociale oude dag te gunnen. In Haarlem is Stichting haarlem sjopper de samenwerkingspartner van de Nationaal Ouderenfonds.

De BoodschappenPlusBus rijdt overal in Nederland voor deelnemers uit Haarlem en terzijner tijd Zandvoort Door deze bus kunt u er, samen met anderen, wekelijks op uit om verschillende activiteiten te ondernemen. Winkelen in de Vijfhoek, slenteren langs de grachten die het centrum van de stad omringen, even uitrusten terwijl men op een Haarlems hofje uitkijkt: ouderen verdienen een productieve oude dag. Achter de geraniums zitten hoeft niet, en is zeker met de BoodschappenPlusBus niet meer nodig.

RSIN: 853027262

Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter: Dhr JJHM de Graaf
Penningmeester: Dhr M.Panneman
Lid van bestuur: Mw. A van Rossum - Nagtegaal

Beloningsbeleid bestuur:
De stichting mag geen geen uitkering doen aan een oprichter of bestuurder en bestuurder heeft geen recht op bezoldiging. Kosten die bestuurders in de uitoefening van hun functie maken worden door de stichting vergoed.
Artikel 3 van de statuten

Beleidsplan / ondernemingsplan:

Ondernemingsplan

Op 3 juli 2017 konden wij dan eindelijk een klein feestje geven ivm de officiele start van de boodschappenplusbus.
Connexion verraste ons d.m.v schenking van een Ford transporter. Inmiddels is per 19-7-2017 de bus op de naam van de stichting komen te staan en is de bus inmiddels ook verzekerd. Volgende week beginnen de gesprekken met de vrijwilligers en dan kunnen we snel gaan rijden. Eind september wordt de nieuwe bus van de nationale ouderenfonds geleverd waarmee wij uitsapjes gaan maken naar bv madurodam of wat de client maar leuk vind. 


 
 
 
 

Ons ondersteunen?

U kunt ons ondersteunen door een donatie te doen.

Deel hier uw bijdrage
Uw hulp aanbieden?

Wilt u de ouderen uit Haarlem een helpende hand bieden?

Wordt vrijwilliger
Deelnemen / lid worden?

Als alles helder genoeg is en u wilt lid worden, klik op onderstaand knop

Nu aanmelden
Vragen?

Neem contact met ons op via de contact pagina.

Naar contact pagina